Visuri și Binecuvântări

Cu toții visăm. Tu ce vis ai? Un telefon nou? O bicicletă sau mașină nouă?

Am întâlnit familia Bîșa acum câțiva ani, deoarece căutau ajutor să înceapă o fermă, pentru a asigura mâncare și bani celor patru copii. Fundația Creștină RCE Speranța Copiilor i-a ajutat să cumpere capre și le-a oferit speranța să viseze mai mult!

photo-08-11-2016-10-15-27

Familia Bâșa își dorea să aibă o casă a lor. Familia locuia într-o cameră, în casa unei rudenii, în timp ce adunau bani pentru a putea începe construcția. Situația era cu atât mai grea cu cât Nico, cea mai mare dintre copii începuse școala și avea nevoie de un spațiu curat și liniștit pentru a-și face temele.

Primăvara trecută, când lucrurile păreau să meargă bine, familia reușea să pună bani pentru noua casă, caprele s-au îmbolnăvit, multe au murit, iar tratamentul a fost atât de scump, încât toți banii economisiți au fost folosiți și au intrat în alte datorii…

Visul ce era pe cale să ia formă, s-a transformat în cenușă… Familia se afla într-o mare nevoie…

Fundația Creștină RCE Speranța Copiilor vrea să aducă speranță în tristețe și lumină în întuneric. Știm că nimic nu este imposibil pentru Dumnezeul nostru, așa că am început să ajutăm familia, în ciuda obstacolelor.

Am turnat fundația în Aprilie, iar în Septembrie am reușit să acoperim casa! Dumnezeu a trimis mai multe echipe care au muncit din greu, ceea ce a redus semnificativ costurile.

Vrem să ne oprim un moment să mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect, fie prin adunat de fonduri, muncă sau rugăciune! Fie ca Dumnezeu să vă binecuvinteze cu cel puțin la fel de multă bucurie ca cea pe care ați adus-o voi familiei!

Video-ul de mai jos e doar o licărire din miracolul ce a avut loc în acea grădină anul acesta!

Visuri și Binecuvântări

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s