Laurențiu

Laurențiu e băiețel de 10 ani, fratele cel mare, urmat de 4 frățiori. Povestea lui e scrisă cu multă emoție de mine, deoarece am fost parte la multe “pentru prima dată” din viața lui. Prima dată la Arad, prima dată în tabară, prima dată într-un supermarket, prima dată cu tramvaiul, prima dată la Mc’Donalds sau pizza și multe altele.

DSC_1697

Laurențiu e un copil vesel, isteț, harnic și plin de viață. Pentru el viața este grea, deoarece poartă poveri pe care un copil nu ar trebui să le poarte. Adesea trebuie să se îngrijească de frații lui mai mici și de gospodărie.

IMG_5022

Echipa de la Caritate s-a implicat mult în viața lui, oferindu-I posibilitatea de a veni la Arad periodic pentru a avea parte de socializare și deprinderea unor abilități de viață. Laurențiu a avut nevoie să vadă cum se face curățenie, cum se face igiena personală, cum trebuie să te descurci în oraș.

IMG_4809

            Credem că fiecare copil are dreptul la educație și dorim să investim în copii pentru a putea a avea o șansă în viața și pentru a crește o societate mai bună!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s