Un vis împlinit!

După ani de zile în care Roli a visat să zboare cu avionul, în sfârșit a avut această ocazie ieri!

DSC_0066

Roli, un băiat de 17 ani, plin de viață, foarte preocupat de știință și de evoluția lucrurilor, a visat timp de mulți ani să zboare cu avionul! După numeroase rugăminți, promisiuni că va fii un copil exemplar, că nu-i va fii frică să zboare și mai ales documentare cu privire la avione, Roli a zburat ieri, pentru prima dată în viața lui cu avionul!

Până am ajuns la aerodrom entuziasmul era deja la cote maxime și când a văzut avionul cu care urma să zboare, Roli a început să râdă și să sară de bucurie. Desigur, prima tură i-a fost rezervată, împreună cu Petre, prietenul lui și Eric, cameramanul care a surprins tot momentul. Roli a fost fermecat tot zborul, a privit fascinat pe geam, doar incântarea lui Petre manifestată îl scotea din tăcerea ce l-a cuprins, el fiind un băiat foarte vorbăreț!

La sol, cu inimile pline de emoție, noi așteptam prima reacție! Roli a coborât din avion, cu un zâmbet mare pe chipul lui și primele cuvinte au fost :„A fost cea mai tare experiență a vieții mele. Nu a fost extraordinar, a fost fantastic!”

kFS 141

Roli a aflat că visurile devin realitate atunci când aștepți și mai ales că zburatul a fost posibil datorită unor oameni care au vrut să îl ajute să își îndeplinească un vis!

Dacă vreți să fiți parte la împlinirea unui vis ne puteți contacta, cu ajutorul vostru putem schimba viețile acestor copii speciali!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s