Activitățiile copiilor de la Centrul „Orhideea” pe perioada verii

clip_image002

În tabăra de la Şiştarovăţ desfăşurată în perioada 24.08.2015 – 28.08.2015, copiii aflaţi în plasament la Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilităţi „Orhideea , din cadrul Fundaţiei RCE Speranţa Copiilor, Arad,  au beneficiat atât de servicii de calitate de cazare şi servire a mesei cât şi de programe de recreere şi socializare.  Împreună cu personalul angajat al centrului, copiii au desfăşurat activităţi recreative, educative, sportive şi drumeţii. De asemenea în programul taberei au fost incluse şi programe de studiu biblic alternate cu cântece şi concursuri pe aceeaşi temă. Copiii s-au bucurat de acest timp minunat petrecut în  tabără, dorind să revină şi anul viitor.

clip_image003

Tabăra de la Căsoaia desfăşurată în perioada 27.07.2015 – 31.07.2015 – Prilej de bucurie pentru copiii aflaţi în Centrul de Plasament pentru Copii cu dizabilităţi „Orhideea” din cadrul Fundaţiei RCE Speranţa Copiilor, Arad.

Copiii s-au bucurat de un timp minunat petrecut împreună cu persoanalul angajat al centrului. Aici au avut posibilitatea de a se implica atât în activităţile recreative şi educative, cât şi în cele gospodăreşti.Împreună cu personalul, au participat la concursuri sportive, jocuri şi drumeţii.De asemenea natura le-a oferit multe privelişti minunate şi le-a împărtăşit din tainele strămăşilor noştri care şi-au lăsat amprentele peste veacuri, prin creaţiile lor. La sfârşitul taberei, copiii cei mai iscusiţi au primit premii şi diplome pentru implicarea lor.

004

Copiii din Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilităţi, „Orhideea” din cadrul Fundaţiei RCE Speranţa copiilor, Arad,  au beneficiat de un timp minunat petrecut în mijlocul naturii, în excursia desfăşurată la Timişoara în data de 19.08.2015. În Parcul Zoologic, copiii au avut posibilitatea de a vedea multe animale  şi diferite specii de peşti.Unii au recunoscut o parte din animalele pe care le văzuseră în excursiile anterioare.Copii au fost încîntaţi iar unii dintre  ei chiar interesaţi în a cunoaşte mai multe despre viaţa acestor animale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s